Tőkepiaci szolgáltatásaim

Intézményi szakmai ügyfeleimnek makrogazdasági körképekkel, elemzésekkel segítek szerződéses formában olyan kérdésekre válaszolni, amelyre házon belül nincs kapacitás vagy idő angol és magyar nyelven.

Magánszemélyeknek és vállalatoknak:

20 év tőkepiaci tapasztalattal a hátam mögött sok minden világos és érthető számomra a piacon, ami másoknak nem. De ez nem jelenti azt, hogy egy tőzsdei elemző mindenható lenne, sőt! De az elvárható, hogy egy szabályrendszert fel tudjunk állítani, amely segít hosszú távon tájékozódni. Tájékozódni, tehát nem sokat nyerni vagy gyorsan meggazdagodni.

Nem adok befektetési tanácsot, ez nem csak engedélyköteles tevékenység, de nincs is szándékomban ebbe az irányba elindulni sem most, sem később. Több vállalatnak, intézménynek és magánszemélynek is segítek azonban most is:

tervet készíteni, felkészülni a tőzsdei mozgásokra, megérteni azokat egyéb pénzügyi tanácsadás formájában. Van aki a forintról kérdez, mások nyersanyagokról, a hosszú távú megtakarításokról vagy a hitelfelvétel optimális ütemezéséről.

-sok vállalatvezetőnek nincs ideje arra, hogy a tőzsdét figyelje napi szinten, havi egy oldalas összefoglalóval és célzott hírértelmezéssel segítek, hogy ne érjék őket kellemetlen meglepetések. Sokszor egy évben csak 3-4 hír fontos egy iparágban, de ezekről nem szabad lemaradni.

-magánszemélyeknek sem ajánlok semmilyen konkrét pénzügyi terméket, hanem segítek eljutni az igényfelismeréstől a gyakorlati lépésekig, úgy, hogy ezt Ön is képes legyen önállóan folytatni. Ahogy a régi példázat is mondja, hálót adj, ne halat.

Végzettségeimről, szakmai karrieremről a Bemutatkozás pontban olvashat. Ha érdekli az együttműködés, várom megkeresését akár a Linkedinen, akár az alábbi e-mail címen:

Linkedin Kiss Mónika kissmonika31@gmail.com

2019 őszétől bejegyzéseimet megújult blogomon olvashatja:

Advertisement